Yes.....! De Publieksprijs en de Ondernemersprijs 2016 !

Bedankt allemaal voor het stemmen ! We zijn apetrots...

SCHAGEN – In een sfeervol Kdanz kozen de ondernemers van gemeente Schagen gisteravond tijdens de jaarlijks terugkerende verkiezing uit hun midden de startende ondernemer van het jaar en de ondernemer van het jaar. Daarnaast werd ook de Publieksprijs van de Schager Courant uitgereikt.

Van de vijf genomineerde ondernemingen in de starterscategorie, Domino Pizza met Ronald Kooij, FEBO Schagen met Piet Hein de Boer, Pand Raak met Lonneke en Marjolein Deutekom, Strand 49 met Sven Bruin en het Westfries Kaashuis met Nico van Veen, ging de laatste met de trofee aan de haal. 

Nico van Veen kwam vanwege de liefde uit Haarlem, waar hij al een succesvolle kaaswinkel bezat, naar Schagen. Nu draait hij hier dus ook een onderscheidende speciaalzaak op het gebied van kaas, met een groot assortiment binnen- en buitenlandse kazen en aanverwante artikelen. Nico was er stil van en kon van blijdschap slechts enkele woorden van dank aan zijn collega ondernemers richten. Het maakte de prijs natuurlijk niet minder verdiend.

Vervolgens was het het moment van de ster van de avond. Bij de reeds gevestigde ondernemers in de gemeente streden de volgende vijf bedrijven om de felbegeerde titel Ondernemer van het Jaar 2016: Aannemersbedrijf M.J.de Nijs en Zonen en de nieuwe Albert Heijn vestiging van de familie Van Duin uit Warmenhuizen, FB Hout van Frank en Maik Broersen uit Tuitjenhorn, Oostwouder Tank en Silobouw BV van Jan Piet Oostwouder uit ’t Zand en last but not least Foto Beemster Schagen van Cor Posthumus.

De laatste, Foto Beemster Schagen, ging met de titel aan de haal. En niet alleen met deze titel, Cor won met zijn ondernemeing ook nog eens de publieksprijs van de Schager Courant. Cor is een ondernemer die durft. Ondanks de crisis investeerde hij in een prachtige nieuwe winkel in het Makado Centrum en levert hij de uiterste inspanningen om ‘conculega’s’ in zijn brache een stap voor te blijven. Daarnaast zet hij zich keihard in voor de realisatie van het glasvezelnetwerk in de gemeente. Waar Nico van Veen enigszins verbaasd uit het lood geslagen leek door zijn succes, uitte Cor Postumus zijn blijdschap met een oerkreet en een glimlach van oor tot oor. Het is hem van harte gegund.

 

Bron: Schagen24.nl (http://www.schagen24.nl/nieuws/nieuws-bedrijven/fotobeemsterschagenenwestfrieskaashuisondernemersvanhetjaar2016)

 

DSC00025 DSC00025
8 8
9 (1) 9 (1)
10 10
IMG-20170114-WA0016 IMG-20170114-WA0016
11 11
OFS OFS
12 (2) 12 (2)