Beemster Schagen krijgt nieuwe website & webshop

Meer functionaliteit en meer producten...

Het logische gevolg...

Onder tussen zitten we al meer dan een jaar op onze nieuwe locatie in het Makado Centrum te Schagen. Tijd om ook de website en de webshop te restylen. Eén van de opvallende zaken is dat we niet meer twee verschillende site’s hebben, maar de informatiesite en de webshop zijn straks geintegreerd in één site; www.beemsterschagen.nl (http://www.beemsterschagen.nl) 

 

Meer informatie, meer gemak, meer producten...

Dat is eigenlijk in het kort wat u van onze vernieuwde website met webshop mag verwachten. En dat is dan ook zo. Of het nu gaat om informatie over producten, of over regionale bericht zoals Glasvezel in Schagen of een uitbreiding voor uw camera, domotica of een mobiele telefoon, Alles kunt u terugvinden. Natuurlijk worden ook de data van de fotocursussen gecommuniceerd, maar ook kunt u via de webshop Makadobonnen bestellen.

 

Openingsaanbiedingen...

Om dit heugelijke feit te vieren hebben wij een tal van mooie aanbiedingen voor u gemaakt. Als eerste krijgen de eerst 25 bezoekers welke via de webshop een product bestellen, of bij ons in de winkel een product kopen een gratis powerbank t.w.v. € 29,99. Ideaal om uw telefoon op te laden voor als u op reis of vakantie bent. Er zit zelfs een ledlampje in om u te kunnen orienteren.

 

Daarnaast hebben we voor u de volgende aanbiedingen gemaakt;

- Aanbieding 1 -  Canon Ixus HS 285, zeer compacte camera met 12x zoom van € 219,00 nu voor € 159,00 

- Aanbieding 2 -  Sony DSC HX 60V  met 30x zoom, WiFi, NFC en GPS van € 299,00 nu voor € 249,00

- Aanbieding 3 -  Canon EOS M3 + EF-M 15-45mm, systeem camera van € 599,00 nu voor € 469,00

- Aanbieding 4 -  Sony Alpha 6000 + E PZ 16-50mm, kleinste APS-C camera ooit van € 699,00 nu voor € 599,00            

 

De nieuwe website zal medio mei 2017 geopend zijn...

 

Team Beemster Schagen