Expositie puberproject in Scagon Theater van Angelique Siegmund

3 september - 4 december

”I don’t need you anymore. Or do I?”

 

Vanaf 3 september kunt u de expositie van mijn puberproject ”I don’t need you anymore. Or do I?” zien in het Scagon Theater van Schagen. Pubermeisjes fascineren mij. Als ik ze zie, observeer ik ze graag. Ik heb negen “beginnende” pubermeisjes tussen de 11 en 13 jaar gefotografeerd. Zij zijn aan het loskomen van hun moeder en kunnen al behoorlijk opstandig zijn. Deze opstandigheid wilde ik graag via mijn foto’s laten zien. Eigenlijk kijken ze dus naar hun moeder. Dat ik met deze serie mag ik exposeren in het Scagon Theater waardeer ik echt enorm! De foto’s hangen tot en met Sinterklaas in de foyer van het theater.

De pubers die aan deze expositie hebben meegewerkt zijn: Anniek Snoek, Eva Jansen, Floortje Dudink, Lindie Franssen, Melissa de Vries, Merijn van der Maat, Mila Dettmers, Sabine de Heer en Sanne Visser.

Zonder sponsors was deze expositie niet mogelijk geweest, daarom mijn grote dank aan: Linnea Bergingen B.V., J.Q. Schouten Beheer B.V., 4Bouw Consultancy, Amy’s Visagie, Café De Bierkade, Bijdehand, Kapsalon Mojo en pap en mam.

Kom je een kijkje nemen?

 

De expositie is vanaf 3 september t/m 4 december te bezichtigen!

 

Scagon Theater, Markt 18, Schagen

Photolique3 Photolique3