De Mooie Jurk en De Jonge prins organiseren Galajurken Verkoop in 't Zand

ingevoerd op 02-12-2017

Met de feestdagen en nieuwjaarsrecepties in het vooruitzicht organiseren Café restaurant De Jonge Prins en boetiek en naaiatalier De Mooie Jurk uit Benningbroek op vrijdag 8 december een galajurken verkoop in ’t Zand. 

Claudia Appel-Kraakman van De Mooie Jurk is opgegroeid in ’t Zand en opende na haar opleiding bij Frans Moolenaar en werkzaamheden als coupeuse voor modewinkels en bruidshuizen haar eigen boetiek en naaiatelier De Mooie Jurk. In haar boetiek biedt zij exclusieve jurken aan voor dames van alle leeftijden. De collectie is leverbaar in diverse kleuren en stijlen en de maatvoering loopt van xs tot xxl. Heeft u speciale wensen, dan kan Claudia de jurk in eigen atelier aanpassen.

Op 8 december komt Claudia Appel met een deel van haar collectie naar ’t Zand. Daar kunnen belangstellenden genieten van een modeshow en eventueel jurken passen en aanschaffen. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek aan de boetiek. Aanvang: 19.00-21.00 uur, modeshow: 19.15 uur. Wilt u meer informatie, bezoek dan www.demooiejurk.nl

de-jonge-prins-de-mooie-jurk-poster-omgeving de-jonge-prins-de-mooie-jurk-poster-omgeving