Wallmek; Verdien meer geld in de werkplaats

ingevoerd op 29-03-2018

Wallmek ontwikkelt en produceert innovatief en tijdbesparend gereedschap, waarmee automotive bedrijven geld kunnen verdienen.

Wallmek staat in voor het hele proces, van idee en ontwerp, tot en met de levering van een compleet product aan de klant. Wallmek demonteert veilig, snel, efficiënt, en dus rendabel, onderstel onderdelen zoals wiellagers, wielnaven, draagarmen en stuurkogels.

Verdien meer geld in de werkplaats

Om de beste, veiligste en meest ergonomische tools te ontwikkelen, werkt de research en development afdeling van Wallmek nauw samen met alle soorten bedrijven waar aan personenauto’s, bestelwagens, trucks, landbouwvoertuigen en heavy-duty constructie- en wegenbouw machines onderhouden en gerepareerd worden.

Het uitgangspunt van Wallmek tijdens het ontwikkelen van gereedschap is altijd: sneller en veiliger demonteren, zodat er in de werkplaats meer geld verdiend wordt.

Wallmek is daarom goed geworden in het ontwikkelen van hydraulische gereedschappen waarmee reparaties aan voertuigen uitgevoerd kunnen worden zonder dat er onnodig niet-relevante onderdelen gedemonteerd hoeven te worden.

 

Dankzij verregaande innovaties, ontwikkelt en produceert Wallmek ook OEM special tools voor autofabrikanten. Wallmek ontwikkelt naast special tools ook slimme en milieuvriendelijke vloeistof afvoersystemen voor bedrijven die afgedankte voertuigen demonteren.

 

Missie

De missie van Wallmek is het bedenken, ontwikkelen en produceren van kosteneffectieve gereedschappen.

Kwaliteit – is de sleutel van Wallmek. Wallmek wil alleen producten leveren die de verwachtingen van klanten overschrijden.
Ontwerp – Ergonomische, goed doordachte en functionele producten.
Klantenservice – Altijd beschikbaar zijn voor ondersteuning.

 

Meer info:

Toolscenter Frans Deutekom

06 52750216

 

 

Wallmek Wallmek
Wallmek Wallmek