Nieuwe schooljaar van start met nieuwe bso in IKC De Rank!

Wat zijn we blij met het mooie, groene pand in de Groeneweg in Schagen! Vandaag, maandag 3 september, is de eerste dag van IKC De Rank (http://www.skrs.nl/ikc_de_rank), met naast de school ons kinderdagverblijf ’t Schommeltje, peuteropvang De Trommel én onze nieuwe bso: bso De Rank (http://www.skrs.nl/bso_de_rank). 

IKC staat voor Integraal Kindcentrum. Het is een voorziening voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar en biedt een totaalpakket voor educatie, opvang en ontwikkeling. Ouders en kinderen hebben te maken met één pedagogische missie, één visie, één organisatie en één team. De kinderopvang en basisschool ondersteunen en stimuleren de kinderen gezamenlijk in hun ontwikkeling.

Officiële opening op 21 september
Vrijdag 21 september is het officiële openingsfeest van IKC De Rank! Gaat uw kind naar kinderdagverblijf ’t Schommeltje, peuteropvang De Trommel, onze nieuwe bso en/of naar basisschool De Rank? Noteer deze datum dan in uw agenda! 

We wensen de kinderen van IKC De Rank, maar ook alle andere kinderen in Schagen, Dirkshorn en Kolhorn veel plezier dit nieuwe schooljaar! 

IMG-7864 - pb IMG-7864 - pb