Verfmaterialen, verfbenodigdheden, onderhoudsproducten voor uw vloer van de beste kwaliteit tegen de juiste prijs

Ook online bestellen

?Bent u op zoek naar verfgereedschap, verfspullen en verfmaterialen van de beste kwaliteit tegen de juiste prijs?  Laat u dan adviseren door de vakamensen. De schilders van Partners at Home werken zelf dagelijks met kwasten, rollers  en andere verfmaterialen. En juist daarom kunnen zij u voorzien van het beste advies. Want het schilderen van uw huis of tuinhout is een hele klus, maar met het juiste materiaal zoveel gemakkelijker.

Onderhoudsmaterialen voor uw vloer

Partners at Home heeft een groot assortiment onderhoudsproducten zoals; oliën, wassen en reinigingsmiddelen. Voor elke vloer hebben wij het juiste materiaal voor u op voorraad.
Alle onderhoudsproducten zijn verkrijgbaar in de winkel op de Witte Paal of online te bestellen in onze webshop.

Kiest u voor onze topmerken? Dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid! De merken onderhoudsproducten in de collectie van Partners at Home zijn; Lecol, Hermadix lakken, Oliefris, Thomsit Osmo Woca, Rigostep Skylt en de accessoire merken Osmom Thomsit en Renotec.

Kom voor professioneel advies  langs in onze winkel in Schagen
Witte Paal 300
0224 213554

 

Online bestellen in onze webshop

Professionele kwasten en rollers, afplaktape, plamuurmessen, u vindt al het verfgereedschap en verfmateriaal dat u nodig heeft in onze webshop.

 

90_org 90_org
93_org 93_org
183_org 183_org
184_org 184_org
185_org 185_org