Foto's Baudet massaal aangeboden bij kringloopwinkels

Henk versus Thierry

Steeds meer aanhangers van Thierry Baudet (Forum voor Democratie) stappen over naar de beweging van Henk Otten. Kringloopwinkels worden overstelpt met afgedankte ingelijste foto’s van de FvD-leider.

”Ik heb alle portretten van Thierry van de muur gehaald in onze woonkamer. En ook die spannende naaktfoto van hem op het strand. Die foto hing boven ons bed. Ik heb alles naar de kringloopwinkel gebracht” zegt Nel Krul uit Schagen. Zij was een potentieel raadslid voor het Forum voor Democratie in Schagen. In plaats daarvan heeft Nel nu foto’s van Henk Otten in driedelig grijs kostuum opgehangen. ”Het is ff wennnen. Ik val nu wel rustiger in slaap”.

Ook Chris Gijzelman uit ’t Zand heeft een punt gezet achter de verheerlijking van Baudet. ”Ik las altijd voor we gingen eten een gedeelte voor uit zijn redevoeringen. Maar mijn vrouw en kinderen konden het niet meer aanhoren. Thierry eruit of ik eruit, maakte mijn vrouw recent duidelijk”. Chris heeft alle toespraken van Baudet nu gebundeld bij de kringloopwinkel gebracht. Ook Chris is overgestapt naar de beweging van Henk Otten.

Slaapkamer en Baudet Slaapkamer en Baudet