Extra cursus Kinder-EHBO voor ouders

Let op: Wegens grote belangstelling is er nu een tweede cursus beschikbaar! Zie hieronder bij ’Data cursus 2’. 

Wat doe je bij een verslikking bij een baby van 9 maanden? En bij een kind van 8 jaar? Als vader, moeder of andere opvoeder kunt u met een aantal basishandelingen eenvoudig eerste hulp verlenen. In de cursus Kinder-EHBO leert u omgaan met de meest voorkomende ongevallen met kinderen. 

Data cursus 1 (bijna vol): dinsdag 29 oktober + dinsdag 5 november
Data cursus 2 (nieuw): dinsdag 12 november + dinsdag 19 november
Tijd: beide avonden 19.00 tot ongeveer 22.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur)
Locatie: bso Nes (Nes 8a, 1741 NH, Schagen)
Kosten: € 87,50 p.p. inclusief btw. Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Dan is het mogelijk dat u een gedeelte of zelfs 100% vergoed krijgt.
Aanmelden: via de website van Let Us Train You (https://letustrainyou.nl/events/cursus-kinder-ehbo-kinderdagverblijf-skrs-schagen/). Na inschrijving ontvangt u van Let Us Train You een bevestiging en factuur per mail. 

Deelname
Deelname is mogelijk voor ouders van SKRS, maar ook voor ouders die géén kinderopvang afnemen bij SKRS. De cursus wordt gegeven door Let Us Train You.

Op beide avonden komt een stuk theorie aan bod én gaat u zelf aan de slag met kinderreanimatie, stabiele zijligging en verbinden. Inhoudelijk zullen de volgende onderwerpen behandeld worden: uitwendige wonden, bloedingen, letsel, vreemde voorwerpen, insectensteken en –beten, brandwonden, vergiftiging, oogletsel, buiten bewustzijn, ademhaling, kinderreanimatie, koortsstuip, allergie, stabiele zijlligging en verbandleer. Na afloop bent u in staat om zelfstandig eerste hulp te verlenen aan kinderen; een gerust gevoel voor uw meest waardevolle bezit. 

Certificaat
De cursus wordt gegeven volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis en de NRR. Na afloop wordt uw kennis getoetst middels een leuke interactieve quiz en ontvangt u een certificaat dat wordt uitgegeven door Let Us Train You.

Cursus EHBO bij Kinderen Cursus EHBO bij Kinderen