Black Friday

vrijdag 29 november 2019

Het is bijna zo ver! Op vrijdag 29 november 2019 is het weer Black Friday. Ook bij Etos profiteer je van de beste Black Friday deals! Binnenkort meer!

Black Friday 2019

Etos pakt dit jaar groots uit tijdens Black Friday. Zorg dus dat je er op tijd bij bent om jouw favoriete items te scoren! Houd deze pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al onze Black Friday deals. Wie weet hebben wij al eerder een verassing voor je klaar staan. 

Wanneer is Black Friday?

Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 29 november. Op deze dag kun je jouw favoriete producten scoren voor een klein prijsje.

Black Friday sale

Tijdens Black Friday kun je bij Etos profiteren van spectaculaire deals. Kun je niet wachten tot Black Friday? Check dan de Aanbiedingenof de Etos folder, zodat je altijd op de hoogte bent van al onze aanbiedingen.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een van oorsprong een nationale Amerikaanse feestdag. Deze feestdag wordt ieder jaar gevierd op de dag na Thanksgiving. Veel Amerikanen zijn dan vrij en gaan de stad in om al hun kerstinkopen te doen. Winkels komen op deze dag met de scherpste kortingen en deals zodat iedereen goed in kan slaan.

Black Friday in Nederland

Inmiddels is Black Friday ook overgewaaid naar Nederland. Ieder jaar kun je op de vierde vrijdag van november helemaal los gaan in de Nederlandse winkelstraten én webshops. Ook bij Etos ben je aan het juiste adres om al je decemberinkopen scoren voor een zacht prijsje!

Black Friday deals

Of je nu op zoek bent naar de mooiste beautyproducten of de fijnste lichaamsverzorging. Bij Etos vind je Black Friday kortingen op veel verschillende items. Van Parfum tot Make-up en van Mondhygiëne tot spullen voor je Baby. Waar je ook naar op zoek bent, bij Etos vind je jouw favoriete producten voor de beste prijs.

 

 

Bron: Etos

Featured_product_content_1000x664_BF Featured_product_content_1000x664_BF