Gordijnen kopen

Passend bij iedere smaak en stijl

Passend bij iedere smaak en stijl, gordijnen kopen voor jouw interieur doe je bij A House of Happiness. Met meer dan 2000 gordijnstoffen in talloze kleuren en dessins, zit er zeker iets moois voor je bij. Bij A House of Happiness vind je gordijnen waar je écht blij van wordt. Combineer ook eens verschillende stoffen om je woning helemaal een uniek karakter te geven. Een praktisch vouwgordijn voor de hal, of juist romantische overgordijnen in combinatie met inbetweens voor de woonkamer of slaapkamer. Kies uit verschillende stijlen om jouw gordijnen perfect te maken. Zo kun je kiezen voor een gordijn met ringen of juist met plooien. Wordt het klassiek, trendy, stoer of toch tijdloos? Kies de stijl die bij je past!

Alle ruimtes in je huis vragen om andere soorten gordijnen. Verschillende stoffen hebben namelijk verschillende eigenschappen, wat ze geschikt maakt voor allerlei doelen. Nieuwe gordijnen kopen gaat om meer dan alleen smaak en stijl. Heb je bijvoorbeeld een grote, galmende ruimte? Kies dan voor inbetweens in combinatie met overgordijnen. Door de dikkere stof van de overgordijnen wordt het geluid gedempt en kun je prettiger gesprekken voeren. De inbetweensbieden naast extra privacy zonder verlies van lichtinval ook nog eens een extra laag achter de overgordijnen. Hierdoor wordt het dempende effect nog verder versterkt.

Behalve een geluiddempend effect ziet het combineren van verschillende soorten gordijnen er ook nog eens heel stijlvol uit. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een bloemenprint en een effengordijn creëer je een romantische sfeer. Ook het combineren van effen kleuren kan een uniek effect creëren. Wil je liever geen verschillende gordijnen kopen? Dan kun je kiezen voor een border aan de onderkant van het gordijn. Zo krijg je toch twee kleuren, zonder twee losse gordijnen te combineren. Plaats de border bijvoorbeeld ter hoogte van de vensterbank voor een stoer effect.

Meer info:

dd dd
sfcsdc sfcsdc
visual visual
visual2 visual2
visual3 visual3
visual5 visual5
visual6 visual6
visual7 visual7