SNAP-ON TRITON-D8 DIAGNOSE-TESTER LAAT ALLEEN ZIEN WAT JE ÉCHT NODIG HEBT

 Snap-on TRITON-D8 diagnose-tester laat alleen zien wat je écht nodig hebt

Snap-on Tools introduceert de TRITON-D8, een intelligente diagnose-tester die automonteurs alleen laat zien wat ze écht nodig hebben om een storing in een personenauto of bestelwagen te lokaliseren en op te lossen. Om diagnose stellen nog eenvoudiger te maken, laat de TRITON-D8 zien waar de storing zit, waar je moet meten, hoe je moet testen en of en welke Technische Service Bulletins er voor het specifieke voertuig zijn.

Technologie in personenwagens en bestelauto’s evolueert snel. Door de grote hoeveelheid elektronische systemen wordt het echter steeds uitdagender om de oorzaak van een storing te lokaliseren en op te lossen. Conventionele diagnoseapparatuur helpt automonteurs al een heel eind de goede richting op. Omdat een storing echter vaak een samenloop van omstandigheden is, wordt het steeds lastiger om de feitelijke oorzaak van een probleem te vinden.

Diagnosetesters wijzen je de goede richting op, maar als je bij een knooppunt aankomt, ben je op jezelf aangewezen en dreig je te verdwalen in de immense hoeveelheid informatie, tips en adviezen die je van de diagnose-fabrikant krijgt. Het allerliefst zou je alleen de informatie willen zien die je écht nodig hebt en niets van wat je niet nodig hebt. Eigenlijk heeft de monteur dus een intelligent diagnose-apparaat nodig.

SNAP-ON INTELLIGENTE DIAGNOSE

Snap-on Tools bedenkt, ontwikkelt en produceert al meer dan 40 jaar toonaangevende diagnoseapparatuur. Het uitgangspunt is hierbij altijd dat de equipment het werk van een monteur zo makkelijk mogelijk moet maken opdat hij maximaal rendement uit zijn werk en investering kan halen. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van vooruitstrevende en state-of-the-art diagnose-testers als de Verus Edge en Modis Edge. Snap-on heeft nu alle kennis en ervaring van de afgelopen decennia gecombineerd en diagnose opnieuw, vanaf de basis geherdefinieerd.

De definitie van intelligentie is: een mentale eigenschap met veel verschillende functies zoals de mogelijkheid overeenkomsten en verschillen op te merken in waarnemingen, zich in de ruimte te oriënteren, te redeneren, plannen te maken, problemen te doorgronden en op te lossen, in abstracties te denken, ideeën en taal te begrijpen en te produceren, informatie op te slaan in het geheugen en daar weer uit op te halen en te leren van ervaringen.

Snap-on maakt uit de bovenstaande definitie het volgende op:

de mogelijkheid overeenkomsten en verschillen op te merken

problemen te doorgronden en op te lossen

informatie op te slaan in het geheugen en daar weer uit op te halen en te leren van ervaringen

Op basis van deze feiten, heeft Snap-on diagnose naar een nog hoger niveau getild. De TRITON-D8 lost problemen op door ze allereerst te doorgronden. De informatie wordt vervolgens gefilterd en toont alleen relevante parameters (Smart Data). De monteur krijgt hierbij alleen de informatie te zien die hij nodig heeft en bespaart hij veel tijd.

 

 

Bron: Snap-on eu

 

 

Wilt u meer weten over de SNAP-ON TRITON-D8 DIAGNOSE-TESTER?

Bel Frans: (06) 52 75 02 16

Snap-on-TRITON-D8-intelligente-diagnose Snap-on-TRITON-D8-intelligente-diagnose
Snap-on-TRITON-D8 Snap-on-TRITON-D8
Snap-on-TRITON-nieuwe-diagnosestandaard Snap-on-TRITON-nieuwe-diagnosestandaard