Van inspiratie tot deskundig advies over dé juiste vloer!

Van inspiratie tot deskundig advies over dé juiste vloer? Partners at Home!

De vloer is het basis element van uw woning. Het begint bij wat u mooi vindt, maar vergeet niet op de functionaliteit te letten bij het maken van de juiste keuze. Zo veel wensen, zo veel soorten vloeren…

Een vloer om van te dromen

U heeft een enorme keuze als het om materialen voor uw vloer gaat. Gaat u voor houten vloeren, laminaat, marmoleum, linoleum, beton, zeil, tapijt of iets anders? Een vloer met uitstraling van hout maar toch van kunststof materiaal is? Een gietvloer met vloerverwarming? Of toch liever een warm tapijt in de slaapkamer? Het kan allemaal!

Alle soorten vloeren hebben hun eigen bijzondere eigenschappen en hun eigen uitstraling. Partners at Home snapt als geen ander dat kiezen lastig is. Gelukkig zijn onze stylisten ervaren specialisten als het gaat om woninginrichting en de bijbehorende vloeren. Ze hebben een grote kennis van wat het beste bij uw interieur en bij uw wensen past en ze zijn op de hoogte van de laatste trends.

“Vragen over vloeren? Stel ze online via het reactieformulier, of kom langs in onze winkel voor een persoonlijk advies gesprek. Vergeet dan niet een foto mee te nemen van de kamer waarvoor u een nieuwe vloer uit wilt kiezen (bijvoorbeeld op uw telefoon), inclusief aantal m². Zo kunnen we snel een passende offerte voor u maken!

 

 

Inspiratie & Advies

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

 

FB_Hout_Batenburg_LR_10 FB_Hout_Batenburg_LR_10
FB_Hout_Pontsteiger_LR_90 FB_Hout_Pontsteiger_LR_90
FB Hout Aerdenhout HR-32 FB Hout Aerdenhout HR-32
FBHout Dirkshorn-8 FBHout Dirkshorn-8
FB_Hout_Batenburg_LR_5 FB_Hout_Batenburg_LR_5
th_FB_Hout_Batenburg_LR_15 th_FB_Hout_Batenburg_LR_15