Voor elke ruimte passende raambekleding

We hebben meer dan ooit de zomer doorgebracht in eigen huis. We werkten vaak thuis en veel mensen hielden dit jaar een staycation. Ook hadden we deze zomer een lange hittegolf. We trekken ons dan vanwege de hitte meer terug in huis. Wist je dat raambekleding helpt om een aangenaam leefklimaat te creëren in huis? Gebruik daarvoor deze tips, zodat je straks in elke ruimte passende raambekleding hebt.

Lichtinval beïnvloeden

Met goede raambekleding reguleer je lichtinval. Dat heeft invloed op de sfeer in de ruimte. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je nog meer van je cappuccino geniet als je de zonnestralen van de najaarszon voelt en ziet. En als je een deadline hebt, valt het zonlicht niet direct op je beeldscherm.

Mooi en praktisch

Behalve functioneel is raambekleding ook nog eens heel decoratief. Het zorgt voor een fijn thuisgevoel. Denk bijvoorbeeld aan houten jaloezieën die meteen warmte toevoegen aan de ruimte. Of vouwgordijnen van velours, die een luxe gevoel geven.

Ramen met afwijkende vormen

Behalve de soorten raambekleding hierboven zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wil je meer informatie of wil je de raambekleding eens bekijken? Bezoek dan een SUNWAY® showroom bij jou in de buurt. Daar staan alle SUNWAY® collecties en daar hangen ook veel producten. Loop eens vrijblijvend naar binnen. Als je liever een afspraak maakt, dan kan dat natuurlijk ook.

SUNWAY® heeft voor iedere ruimte en functie passende raambekleding. Om je op weg te helpen, is er een leuke tool.  Daarmee krijg je per ruimte nuttige informatie en doe je inspiratie op.

 

Bron: SUNWAY®

 

 

 

 

 

color-on-demand_03 color-on-demand_03
Due-11-1440x800 Due-11-1440x800
SEPT_2016_PLISSE_FOTO_03 SEPT_2016_PLISSE_FOTO_03
Serre-duette-1440x800 Serre-duette-1440x800