PVC-COLLECTIE-GELASTA

Onderhoudsvrij, duurzaam, ijzersterk en muisstil

Prachtige pvc-vloeren uit Azië

Veel mensen vallen voor de voordelen van pvc. Een pvc vloer gaat lang mee, levert geen geluidshinder op en is nog buitengewoon onderhoudsvrij ook. Mooi en makkelijk kortom. Gelasta heeft al jarenlang een uitgebreide collectie pvc in het assortiment. Wij onderscheiden ons met een eigen lijn pvc-vloeren die we rechtstreeks uit Azië importeren. Daarmee garanderen wij woninginrichters niet alleen een bijzondere collectie, maar ook een commercieel aantrekkelijke vloer voor zowel woninginrichter als consument. Bekijk nu onze nieuwe collectie pvc-vloeren!

De voordelen van pvc

Pvc-vloeren zijn onderhoudsvrij, duurzaam, ijzersterk en muisstil, maar leveren ook veel flexibiliteit op. Een pvc-vloer is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een combinatie met vloerverwarming. Pvc is bovendien een geschikte vloer voor bijna elke ruimte in een woning. 

In de collectie o.a.:

City Visgraat 8100

De visgraat vloer is de interieurtrend van het moment! Dit pvc is speciaal gemaakt om in visgraat motief te leggen en heeft een hoogwaardige, levensechte uitstraling die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is.  Dit pvc is uitgevoerd in drie warme aarde decoren en zal uw interieur gelijk een warm gevoel geven. De City visgraat is uitgevoerd met een 4-zijdige vgroef, zodat het visgraat motief perfect tot zijn recht komt. Dit pvc heeft veel bijkomende voordelen. Zo is de City visgraat geschikt voor vloerverwarming, is het makkelijk in onderhoud, slijtvast en zelfs vochtbestendig. Dit betekent dat de City visgraat zelfs in uw badkamer gelegd kan worden.

Authentic 5803 rigid click

Met de Authentic haal je een vloer in huis, die op een echt houten vloer lijkt maar over het comfort van een PVC vloer beschikt: duurzaam, eenvoudig te onderhouden, geschikt voor vloerverwarming én waterbestendig.

Door de extra matte afwerking wordt de natuurlijke look alleen maar versterkt. Met de Authentic breng je leven in je interieur! 

Callisto 4104 dryback

Met de Callisto haal je een vloer in huis die nagenoeg niet van echt hout te onderscheiden is maar waar je toch profiteert van alle gemakken die PVC biedt. De plank is voorzien van geaccentueerde v-groef en een Register Embossed toplaag wat de realistische look & feel alleen maar versterkt. Gaat je voorkeur uit naar een industriële look of heb je juist een landelijke, klassieke of moderne stijl? Zes prachtige Callisto kleuren liggen op je te wachten bij je winkel- en projectinrichter. Welke kleur je ook kiest, met de Callisto heb je een 100% match in elk interieur! 

 

Bron: Gelasta
 

Inspiratie & Advies:

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen 0224 212851

Callisto 4104 interieur Callisto 4104 interieur
Interieurfoto Pure Tile - 8509_1 Interieurfoto Pure Tile - 8509_1
Interieurfoto Pure Tile - 8510_1 Interieurfoto Pure Tile - 8510_1
Interieurfoto Rigid Core Visgraat 9000goed (Kopie) Interieurfoto Rigid Core Visgraat 9000goed (Kopie)
Pluto-Light-9000-Rigid-Core---Kitchen4all-Hoogeveen---01 Pluto-Light-9000-Rigid-Core---Kitchen4all-Hoogeveen---01
Rigid Core Register XL 8902 Callisto Oak Grey (Kopie) Rigid Core Register XL 8902 Callisto Oak Grey (Kopie)
Rigid Core XL 8711 Pluto Grey 1 (Kopie) Rigid Core XL 8711 Pluto Grey 1 (Kopie)
Rigid Core XL 8711Pluto Grey (Kopie) Rigid Core XL 8711Pluto Grey (Kopie)