Little Greene-INSPIRATIE 

Raak geïnspireerd door de kleurencombinaties en styling ideeën om verf van Little Greene te gebruiken in uw interieur en exterieur.

COLOURS OF ENGLAND

Little Greene’s ‘Colours of England’ kleurenkaart is zeer uitgebreid. De kaart bestaat uit 184 tinten: 170 afzonderlijke kleuren, waarvan er 14 worden herhaald in verschillende tinten binnen de ‘Colour Scales’. De kaart is een verzameling van meer dan 300 jaar historisch interieurontwerp en beschikt over vele authentieke tinten uit de 18de, 19de en 20ste eeuw. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een nieuwe kleur muurverf? De archiefkleuren van ‘Colours of England’ bevinden zich harmonieus tussen de hedendaagse tinten, ontworpen om aan de wensen van de 21ste eeuw te voldoen. Als gevolg hiervan toont de kaart respect voor historische architectuur, maar is tegelijkertijd ook volledig in lijn met het moderne tijdperk en de hedendaagse interieuresthetiek.

GROENE VERF KLEUREN

Olijfgroen, azuurgroen of liever een zachte groene verf? De groene verfcollectie van Little Greene is rustgevend en elegant. Bent u op zoek naar een natuurlijke kleur groen die niet te fel is? Kijk dan eens naar de tinten ‘Sage Green’ of ‘Invisible Green’. Wilt u graag een muurverf die echt opvalt of bent u op zoek naar een frisse groen voor op uw meubilair? Onze kleuren ‘Acorn’, ‘Green Kitchen’ en ‘Garden’ fleuren uw kamer echt op.

GRIJZE VERF KLEUREN

Little Greene heeft een uitgebreid aanbod aan grijze verf. Grijze tinten zijn tijdloos en passen perfect bij een modern en strak interieur. De verschillende tinten grijs zijn goed te combineren met pasteltinten, maar ook met felle kleuren. Bent u op zoek naar een mooie grijze muurverf of een nieuwe grijze kleur voor op uw meubilair of vloer? Lichtgrijs, donkergrijs, blauwgrijs of bruingrijs; voor een uitgebreid assortiment aan grijstinten kunt u terecht bij Little Greene!

 

Bron:Little Greene

 

Inspiratie & Kleuradvies:

Jac Vink

Witte Paal 300

Schagen

little_greene_2018_green_colourcard_05_lr_2 little_greene_2018_green_colourcard_05_lr_2
little_greene_2018_green_colourcard_11_lr_2 little_greene_2018_green_colourcard_11_lr_2
little_greene_2018_green_colourcard_13_lr little_greene_2018_green_colourcard_13_lr
6 - Grey Teal-Marigold 6 - Grey Teal-Marigold
Little-Greene-GREY-670x406 Little-Greene-GREY-670x406
20 - Hallway-Diner Detail 20 - Hallway-Diner Detail
16 - Study Detail 16 - Study Detail
8 - Lounge Detail 8 - Lounge Detail