Global Living-Laat je verrassen door internationale klasse

Global Living: internationale klasse maar dan voor thuis, van verfijnde jacquards tot basic unie en chique in between. Een collectie die matcht met strakke contouren, harde materialen, a touch of gold en natuurlijke gesteenten. Oud en nieuw, hard en zacht, klassiek en modern, breng het bij elkaar met de nieuwste items uit de Global Living collectie. Uniekwaliteit Polo is zo’n verbinder. Een probleemloze unie in een kleurenpalet van de aarde. Grand Canyon kleuren, oerwoud kleuren, kleuren van de oceaan, de lucht en het strand. 

Jacquard Boston

Vertelt een verhaal en is een dessin dat voelt als een rijke historie. Een vintage structuur die doet denken aan een oude muur. Een oude muur in een historische stad. In steen en zand kleuren.

Dover is no nonsens

Een inbetween met een lichte doorkijk, een glansje met een licht golfeffect in het weefsel. Heel subtiel en voldoende body om niet saai te zijn. Met Dover houd je het licht en luchtig en toch aangekleed. In 6 kleuren van het strand en de zee. 

Global chique is Wembley

Een statement dessin. Een natuurlijk blad, jacquard geweven, all over, met subtiele bladnerven die door de jacquardtechniek over het hele doek een sierlijk glanseffect laten zien. Bovendien dim out, dus met verduisterende eigenschappen. 

De prachtigste aardtinten

Het kleurenpalet is geïnspireerd op thema’s als earth waarbij harde materialen als leer, staal en beton, strakke lijnen en warme aardekleuren de boventoon voeren (Polo 03, 04, Boston 04, Dover 04). In blue/green wisselt het gevoel van aaibaar, zacht naar luchtig en transparant waarbij de kleuren van de oceaan bepalend door het invallende licht een rol spelen (Polo 23, 24, 25, Wembley 04 en 05). A touch of gold/ocre - met een knipoog - kan ook in deze collectie niet uitblijven (Dover 02, Wembley 02). Luxueuze stoffen met een subtiele glans. Een uitstekende match tussen antracieten en een vleugje brons. Als tegenhanger introduceren we neutrals die doen denken aan sterk geaderde marmergesteenten (Wembley 01, Dover 03, Boston 01) met accenten als mosterd en lavasteen.

 

Bron: Loft 79

Dagelijks genieten van stijl en comfort

Loft79 designers ontwerpen met in hun achterhoofd de lifestyle van de young urban professional. De collectie is dan ook geïnspireerd door het stadse leven van de moderne consument en kenmerkt zich door haar internationale uitstraling maar een belangrijk uitgangspunt is altijd gemak. Een zorgeloos gordijn dat goed hangt en betaalbaar is. Dat maakt dat je, je iedere dag weer opnieuw thuis voelt.

37c96d7b80bab24d5a89614ee856308a 37c96d7b80bab24d5a89614ee856308a
6939 6939
aardtinten aardtinten
Boston_sfeer Boston_sfeer
Dover Dover
Dover_wit Dover_wit
polo_2 polo_2
Wembley Wembley