Alphenberg-Leather-Duurzaam, innovatief maar vooral heel sfeervol

Tundra mozaïek

Alphenberg deelt graag haar nieuws met u. Vol trots richten we daarom nu de aandacht op ons recent ontwikkelde item genaamd Mozaïek.

Duurzaam, innovatief maar vooral heel sfeervol

Alphenberg maakt zo optimaal mogelijk gebruik van de huiden die met zorg geselecteerd zijn op kleur en formaat. Maar je ontkomt niet aan restmateriaal. Zeker bij het maken van relatief grote leren wandtegels of vloertegels. Het leer wat als het ware ‘over’ blijft wordt door ons opnieuw en hoogwaardig ingezet in de vorm van een nieuw ontstaan artikel met de naam ‘Mozaïek’. Dit is een mooi voorbeeld van hoe Alphenberg duurzaamheid uitstekend laat combineren met creativiteit om zo to een verbluffend eindresultaat te komen.

Een mini-leren tegeltje

Een uitermate fijn gebruik van mini-leren-tegeltjes in een kleurpatroon wat zijn weerga niet kent. De tegeltjes zijn 3 x 3 cm en hebben ieder een licht afgeronde hoek. Een prachtige variant op de ons zo vertrouwde tegel met de onmiskenbare chique uitstraling. Werkelijk een feestje om naar te kijken en te voelen. Even met je vingertoppen over de spannende huid van de wand aaien.

Een groot voordeel van deze leren wandtegel is dat het een grote flexibiliteit heeft en juist daarom ook uitstekend toepasbaar is op ronde oppervlakken. Denk daarbij aan een barwand, licht gebogen wand in de hal of een zuil.

Tundra is de basis van de Mozaïek

Er zijn vele leersoorten waar ALPHENBERG mee werkt. Maar sommige soorten hebben een streepje voor. Het leer waar we bij Alphenberg erg van onder de indruk zijn is TUNDRA. Dit is ook de basis voor de Mozaïek. Het leer heeft een uitermate stoere karakter en bovendien de eigenschap om steeds mooier te worden naarmate ze ouder wordt. Tundra heeft van nature veel schakeringen in kleur, dat maakt dat deze leersoort leeft, nooit verveeld en letterlijk meegaat met haar tijd!

 

Bron; Alphenberg

Alphenberg-collection-12 Alphenberg-collection-12
Alphenberg-collection-13 Alphenberg-collection-13
fb-versie-4-2 fb-versie-4-2
fb-versie-5-4 fb-versie-5-4
living_960x460px-breed living_960x460px-breed
mg_1602_1600px mg_1602_1600px
muur-1-20x30-jpeg muur-1-20x30-jpeg
wand-7 wand-7