Spice up your kitchen met SUNWAY®Raambekleding

Raambekleding is een grote sfeermaker in elke ruimte. Ook in je keuken. Naast praktische keuzes kan raambekleding ook jouw stijl benadrukken. SUNWAY® heeft vele soorten en maten exclusieve raambekleding. Laat je inspireren door de vele kleuren en mogelijkheden.

Spice up your kitchen?

Welke soort raambekleding je kiest voor jouw keuken hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij aan de stijl van je keuken. Heb je veel inkijk? Heb je een zonnige keuken of juist een donkere keuken? Naast het type raambekleding kan de kleurkeuze ook heel veel impact hebben. Neutrale tinten zijn een veilige keuze voor elke moderne en tijdloze keuken. Met gekleurde pannen en accessoires kun je elk seizoen zo weer een nieuw kleurtje aanbrengen. Maar je kan ook juist de raambekleding gebruiken om jouw keuken de nodige ‘spice’

te geven. Een neutrale witte keuken bijvoorbeeld krijgt een heel andere uitstraling met een mooie tint raambekleding. Vind je het lastig om te kiezen? Net zoals elk recept begint de inrichting van de keuken ook met het juiste basisingrediënt: mooie raambekleding. Mix en match erop los en probeer alle prachtige kleuren van SUNWAY® Duette® Color on Demand Shades uit. Naast de keuken kun je ook meteen kijken wat het effect is voor jouw woonkamer. Welke kleur past bij jou?

 

Bron: Sunway

 

Kitchen Kitchen