De SKRS Champions League

29-01-2021

SCHAGEN - Lekker voetballen binnen de COVID-regels én een heerlijke uitlaatklep voor jongens en meisjes van vijf- en zes jaar bij de SKRS Champions League.

Sporten en bewegen, wat mag er wel en niet tijdens deze lockdown? Wij kunnen ons voorstellen dat het verwarrend is. Mag mijn kind in groepjes spelen en sporten? En waar kan dat dan? Het antwoord daarop is ja, kinderen tot 12 jaar mogen in groepjes spelen en sporten, maar dan wel alléén buiten. Goed om te weten dat er mogelijkheden zijn, maar wat nu?

Sporten is de ideale manier voor kinderen om even onbezorgd te spelen met vriendjes en vriendinnetjes en is het een fijne uitlaatklep van de thuisschool situatie. Daarnaast kan het natuurlijk voor u als ouder ook even een moment van ontspanning zijn als uw kind zich lekker uitleeft op het voetbalveld.

Meld uw kind daarom nu nog aan voor de SKRS Champions League! Er is nog volop plek voor jongens en meisjes die het leuk vinden om lekker te rennen en met de bal te spelen. De SKRS Champions League is een voetbalcompetitie voor de jongste voetballers in de regio Schagen. De vijf- en zesjarige jongens en meisjes spelen elke zondagochtend in teams van 4 personen (zonder keepers) tegen elkaar op de velden van Schagen United. Ze spelen in de tenues van bijvoorbeeld FC Barcelona, AC Milan en Bayern München. Wil je meer informatie, uw kind aanmelden of een keer een proefochtend meedoen? Kijk op de site van Schagen United; https://www.schagenunited.nl/skrs-champions-league (https://www.schagenunited.nl/skrs-champions-league)

Let op! Er mogen alleen wedstrijden gespeeld worden tegen teams van de eigen club. En ouders mogen niet blijven kijken bij het sporten of de wedstrijden.

Kijk voor meer informatie en/of aanmelden hier! (https://www.skrs.nl/pg-165-7-105951/pagina/championsleague.html)

Extra promotie Extra promotie
SKRS Champions League 3 SKRS Champions League 3