Giallo Terrasoverkapping-Strak, robuust en karakteristiek

Deponti

Met de Giallo terrasoverkapping geniet u maximaal van het buitenleven. Van uw eerste koffiemoment in de ochtend. Tot en met het ondergaan van de zon. Ongeacht de weersomstandigheden. Met een vrij en open uitzicht.

De Deponti Giallo terrasoverkapping is te herkennen aan zijn strakke robuuste uiterlijk en extra staal verstevigde gootprofiel. Deze extra versteviging maakt het mogelijk om de Giallo op slechts twee staanders uit te voeren met een overspanning van maar liefst 6 meter. Deze maximale overspanning op twee staanders is wat de Giallo uniek maakt. Hierdoor heeft u een vrij en onbelemmerd zicht. 

De Deponti Giallo is verkrijgbaar in drie kleuruitvoeringen: verkeerswit structuur (RAL9016), crème wit (RAL9001) en antraciet structuur (RAL7024). De dakbedekking is uitgevoerd in polycarbonaat, waarbij u kunt kiezen voor opaal of heldere platen. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk te kiezen voor ultra helder of solar control polycarbonaat platen. Optioneel kan deze overkapping worden uitgebreid met diverse accessoires. U kunt denken aan een zijspie, zijwand, glazen schuifwand  of LED verlichting. Kijk bij onze accessoiresvoor meer informatie. 
 

Het beste aan huis omdat: 

Strak design

Verstevigd gootprofiel met staalstrip

Zes meter overspanning op twee staanders

 

 

Bron: Depontie

 

Inspiratie & Advies

Noord-West Interieurs

Naamloos Naamloos
Naamloosw Naamloosw
Naamlooswqrewq Naamlooswqrewq