Keylite Raamdecoratie-verkrijgbaar bij Noord-West Interieurs

Verfijn het licht, maak sfeer en houdt insecten buiten met de Keylite raamdecoratie. Er zijn rolgordijnen, verduisteringsgordijnen, screens, rolluiken en insectenhorren.

Elektrische en Solar Gordijnen

De elektrische gordijnen zijn te combineren met de elektrisch bedienbare dakramen. De afstandsbediening van het PEK systeem, is ook te gebruiken voor de bediening van het electrisch gordijn. Zowel de elektrische als de solar gordijnen zijn ideaal voor moeilijk bereikbare dakramen.

De elektrische en solar gordijnen zijn zowel in de lichtdoorlatende als de verduisterende versie leverbaar. Het is mogelijk om deze gordijnenserie ook in de handbediende versie te bestellen.

Handbediende Gordijnen

De meest gebruikte optie voor raamdecoratie zijn de handbediende gordijnen. Deze rolgordijnen zijn leverbaar in zowel de verduisterende als de niet verduisterende versie. De verduisterende stof is ideaal voor slaapkamers, zelfs overdag kunt u met het lichtdichte gordijn de ruimte donker maken. De licht doorlatende versie is de juiste keuze als u het licht wilt filteren en privacy wilt hebben.

De rolgordijnen worden in Nederland geassembleerd en zijn daardoor snel leverbaar. Verduisterend of niet de gordijnen hebben aluminium zijgeleiders en zijn in iedere stand vast te zetten. Het rolgordijn vermindert warmteverlies en wordt op maat voor alle Keylite dakramen geleverd.

 

Bron: Keylite

 

Inspiratie & Advies

Noord-West Interieurs

 

Solar-blinds-half Solar-blinds-half
manual-blind-img manual-blind-img