Knikarmschermen-Doekkleuren, zo gek als u dat wilt

De kleur van uw zonwerende doek is net als de praktische eigenschappen van uw zonnescherm belangrijk. Een donkere kleur laat minder licht en stralen door en biedt daarom een betere bescherming tegen UV-straling dan een lichte kleur. Om te bepalen welke kleur het meest geschikt is voor uw zonnescherm kunt u in de winkel van Partners at Home alle mogelijke doekstalen zien en voelen. Uiteraard voorzien van persoonlijk advies door een van onze stylisten!

Gemak dient de mens

De bediening van uw zonnescherm kunt u in veel gevallen zelf bepalen: handbediend of elektrisch. Een aantal zonneschermen zijn zelfs standaard voorzien van elektrische bediening, zodat u kunt genieten van optimaal comfort. Naast de bediening kunt u kiezen voor luxe uitbreidingsopties zoals verlichting in de knikarmen.

Extra mogelijkheden

De bediening van uw zonnescherm kunt u in veel gevallen zelf bepalen: handbediend of elektrisch. Een aantal zonneschermen zijn zelfs standaard voorzien van elektrische bediening, zodat u kunt genieten van optimaal comfort. Naast de bediening kunt u kiezen voor luxe uitbreidingsopties zoals verlichting in de knikarmen. Partners at Home kan u informeren over de verschillende uitbreidingsmogelijkheden, maar ook over de inmeet- en montagemogelijkheden voor uw zonnescherm.

 

“Laat de experts van Noord-West Interieurs u informeren over alle verschillende uitbreidingsmogelijkheden, maar ook over de inmeet- en montagemogelijkheden voor uw zonnescherm.”

01 knikarm sfeer 01 knikarm sfeer
03 knikarm sfeer 03 knikarm sfeer
06 knikarm sfeer 06 knikarm sfeer
Zonwering_Zonnescherm_Zonneluifel_Knikarmscherm_Banne_solaire_V280-Ipanema_4c225e Zonwering_Zonnescherm_Zonneluifel_Knikarmscherm_Banne_solaire_V280-Ipanema_4c225e
knikarmen%20(4) knikarmen%20(4)