Shutters dé trend van dit moment

Van oudsher bedoelt om een raam hermetisch af te sluiten, zijn shutters de trend van nu. Nog steeds hebben ze de mogelijkheid om ramen af te sluiten, maar vormen tegenwoordig een sfeervolle blikvanger in huis. Met shutters in huis heeft u iets bijzonders.

Shutters zijn kostenbesparend op de lange termijn

Shutters zijn niet zomaar raamdecoratie. Ze werken ook isolerend. Zo houdt u in de winter de warmte binnen, terwijl het zomers lekker koel blijft in huis. Shutters zitten in een frame verwerkt die op maat worden gemaakt voor elk raam. Het raam wordt zo volledig afgesloten. Dit geeft de shutters een isolerende functie. U bespaart zo flink op uw energierekening!

Shutters zijn kind- en allergievriendelijk

Shutters zijn makkelijk schoon te houden. Simpelweg met een licht vochtig doekje over de lamellen en alle stof verdwijnt. Wel zo prettig bij allergieën. Bovendien zijn shutters zeer kind vriendelijk. Zo zitten er geen touwtjes aan waar kinderen in vast kunnen blijven zitten en de lamellen zijn eenvoudig te bedienen waardoor een kind er aan kan zitten zonder het kapot te maken.

 

 

Inspiratie & Advies:

JASNO shutters - vtwonen verbouwen of verhuizen Den Haag (3) JASNO shutters - vtwonen verbouwen of verhuizen Den Haag (3)
JASNO shutters - vtwonen verbouwen of verhuizen(3)-2 JASNO shutters - vtwonen verbouwen of verhuizen(3)-2
JASNO shutters - vtwonen verbouwen of verhuizen(3) JASNO shutters - vtwonen verbouwen of verhuizen(3)
JASNO shutters (189) JASNO shutters (189)
JASNO shutters (192) JASNO shutters (192)
JASNO Shutters & Blinds (3) JASNO Shutters & Blinds (3)
Shuters vtwonen WVOJH S11 - Zwolle (2) Shuters vtwonen WVOJH S11 - Zwolle (2)
Shutters badkamer (1) Shutters badkamer (1)