Coronatoegangsbewijs

B

Beste bezoeker,

 

Dinsdag 14 september heeft het demissionaire kabinet wederom een persconferentie gehouden. En wij zijn blij dat het besluit genomen is om de theaterzaal weer volledig mogen te bezetten.

Voor het theater Scagon De Luxe betekent het dat onze zaalbezetting weer terug mag naar 99 bezoekers per voorstelling. Het toelaten van meer bezoekers blijven onder de voorwaarden van de Rijksoverheid we op een veilige manier doen. Dit houdt in dat wij binnen het theater werken met een coronatoegangsbewijs. Er zijn meerdere manieren waarop u als bezoeker naar binnen kunt.

Via het tonen van:

- een vaccinatiebewijs op papier of in de app (zie www.coronacheck.nl (http://www.coronacheck.nl));

- een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de voorstelling (zie www.testenvoortoegang.org (http://www.testenvoortoegang.org));

- een bewijs dat iemand recent hersteld is van corona (zie www.coronacheck.nl).

Als het coronatoegangsbewijs in orde is, kunt u uw ticket voor de voorstelling laten scannen bij onze kassa. Zowel voor als na de pauze neemt u plaats op dezelfde plek in de zaal, de eis van anderhalve meter afstand tussen zitplaatsen kunnen we vanwege het coronatoegangsbewijs loslaten.

Als u besluit hierdoor niet naar een voorstelling te willen, dan kunt u uiteraard uw kaarten retourneren. Wij vragen u hiervoor contact opnemen met de afdeling kaartverkoop op kaartverkoop@scagondeluxe.nl.

We hopen dat u begrip heeft voor deze maatregelen en wensen u een fijne voorstelling!

Met vriendelijke groet,

Bestuur van Scagon De Luxe

Coronatoegangsbewijs 2 Coronatoegangsbewijs 2