Check je vlekje

Is jouw huid klaar voor de zon? Check elke sproet en vlek met de slimme SkinVision app. Die vertelt je precies of een plekje meer aandacht nodig heeft, of juist niet. Scan de QR-code op je voucher en maak eenmalig gebruik van de gratis huidcheck t.w.v. € 6,99. Scroll verder voor meer informatie en slimme huidverzorgingstips van Drs Leenarts. 

Wil je ook een gratis huidcheck? Je ontvangt een voucher bij aankoop van een zonnebrand en aftersun artikel.

Wat is SkinVision?

SkinVision is een veilige medische app* voor het controleren van plekken op je huid. Met de app kun je verdachte huidplekken zelf checken zodat je op tijd de juiste zorg kunt zoeken. Maak een foto van de plek op je huid en stuur deze in ter beoordeling door SkinVision’s algoritme en je weet binnen 30 seconden of er een verhoogd risico is. Sla je foto’s op om zo een overzicht te creëren van al je moedervlekken en ontvang herinneren wanneer het tijd is voor je volgende skin check.

Hoe werkt de actie?

* Koop een zonnebrand of aftersun product

* Ontvang een skin check voucher

* Scan de QR code op de voucher

* Download de SkinVision app en maak je profiel aan

* Doe direct 1 gratis skin check

 

Actie voorwaarden

De actie loopt t/m 10 oktober 2021

Skin checks kunnen worden verzilverd t/m 24 oktober

Elke klant kan 1 gratis skin check verzilveren

* SkinVision helpt bij het herkennen van de afwijkende kenmerken die bij de meeste vormen van huidkanker voorkomen. Let op: het advies is geen diagnose en dient ook niet als dusdanig te worden geïnterpreteerd. Mocht je je op enig moment ongerust voelen over een plek op je huid of je ziet dat een plek op je huid verandert, irriteert of gaat bloeden, adviseren wij je dringend om naar de dokter te gaan. De SkinVision-service is niet bedoeld voor gebruik bij kinderen.

etos bergen_ etos bergen_