Concept Facilities al 12,5 jaar een begrip in Schagen

AL 12,5 JAAR (BE)VEILIG(D)

 

Hij koestert de complimenten die politiemensen hem geven voor de scherpe en bruikbare beelden die ’zijn’ systemen leveren. En denkt met plezier terug aan een mooi radio-interview bij Omroep West over overvalpreventie. Want écht betere beveiliging voor iedereen: daar was het Elro van Rees om te doen toen hij op 1 april 2009 met een partner Concept Facilities startte. Zijn eerste klant was ook meteen de mooiste: Mieke’s Beauty uit Schagen.

Inmiddels werkt hij met een compleet team en installeren ze beveiligingssystemen in heel Nederland. Onder meer bij alle Spar supermarkten, particulieren, agrarische bedrijven, winkels, op Schiphol en in het Westelijk Havengebied in Amsterdam.

Gestaag gegroeid, en toch is de persoonlijke touch altijd hét handelsmerk gebleven van de Schager beveiligingsexpert: kwestie van de specifieke risico’s analyseren en daar een accurate beveiligingsoplossing voor ontwerpen. Meest opvallende uit de afgelopen 12,5 jaar is nog wel de digitale revolutie: alles loopt nu via internet, alarmsystemen zijn te bedienen vanaf een app en IP-camera’s hebben de analoge camera’s verdreven. Beter én veiliger.

 

ALERT! Wie jarig is trakteert. Later dit jaar komt Concept Facilities met een spectaculaire winactie voor bedrijven en particulieren. Hou de website en de socials daarom in de gaten. Inbrekers zijn alvast gewaarschuwd: het wordt komend najaar meer dan ooit oppassen geblazen!

logo 12,5 jaar logo 12,5 jaar