WILDLANDS Adventure Zoo Emmen Wereldreis in één dag

van € 27.50 voor € 18.00
 

*Direct de vouchercode in je mail

*Altijd een scherpe deal

*Makkelijk te verzilveren

Ga op ontdekkingstocht in de werelden van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en laat je meevoeren door de bijzondere verhalen over de dieren en natuur. In WILDLANDS maak je een wereldreis in één dag. Beleef en ervaar Jungola, de grootste indoor jungle ter wereld. In de gigantische, tropische kas vaar je Rimbula River af. Ontmoet de kleinste aapjes ter wereld en spot tientallen tropische vogels. Loop langs Raccoon Creek, hét domein van de wasberen en stinkdieren. Sta onder water oog in oog met ijsberen en pinguïns en test in het Sonar Station je kennis over walvissen. Vergeet ook niet even te gluren bij de speelse zeeleeuwen en bezoek het nieuwe Nortica Aquarium in het Poolstation. Natuurlijk mag een spannende route door Serenga niet ontbreken. Ontmoet de leeuwen op de Leeuwenberg en stap in de Serenga Safari truck om neushoorns, zebra’s, gnoes en giraffen van héél dichtbij te spotten. Na alle avonturen kunnen de jongste reizigers zich nog meer uitleven in het overdekte XL-speelparadijs.

Hoe het werkt

Koop je voucher via etos.nl/vouchers of in de in de winkel. Ga naar www.wildlands.nl/bezoeken om te reserveren. Neem zowel het e-ticket als het reserveringsbewijs mee naar WILDLANDS

 

Koop t/m 10-10-2021 je WILDLANDS voucher. Deze voucher ontvang je per e-mail of in winkel en is geldig t/m 31-12-2021. Op basis van beschikbaarheid. 

Reserveren is noodzakelijk en kan t/m 31-12-2021. Maximaal 5 tickets per klant. Kijk voor alle voorwaarden op etos.nl/vouchers. OP=OP.

Niet in combinatie met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar tegen contanten.

wild-1a91826e5a52 wild-1a91826e5a52