Jan Siebelink in Slot Schagen

ingevoerd op 21-4-2006

Jan Siebelink in Slot Schagen
Woensdag 10 mei as. organiseert Boekhandel Plukker vanaf  20:00 uur een avond met Jan Siebelink. Hij zal dan in de grote zaal van het Slot in Schagen voorlezen uit eigen werk en worden geïnterviewd door de directeur van boekhandel Plukker, Hans Vierdag-Jansen.
In de pauze is er gelegenheid om boeken te kopen en te laten signeren. Na de pauze kunt u vragen stellen aan Jan Siebelink
Siebelink staat op het ogenblik zeer in de belangstelling met zijn bestseller “Knielen op een bed violen”. In dit autobiografische meesterwerk beschrijft Siebelink hoe zijn vader, een bloemenkweker, langzaam wordt opgeslokt door het orthodoxe Calvinisme. Doordat hij zich tot in het uiterste laat leiden door de strenge geloofsleer verziekt hij het leven van zijn vrouw en twee zoons. Na 1 jaar waren er al meer dan 300.000 exemplaren van het boek verkocht en het is momenteel genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs 2006.
“Knielen op een bed violen” is een aangrijpende, briljant geschreven roman die veel stof tot nadenken en discussie geeft. Het belooft dan ook een boeiende avond te worden met een auteur die behalve een groot schrijver ook een boeiend verteller is.
Kaartjes € 5,00 inclusief een kopje koffie.
Verkrijgbaar bij
Boekhandel Plukker
Gedempte Gracht 71-75
0224-212941
www.boekhandelplukker.nl