Gezocht: penningmeester m/v 

Pas jij op onze kas?

Wij zoeken per direct voor de stichting Samen Vrienden in de regio Schagen en Hollands Kroon, een enthousiaste en verantwoordelijke penningmeester, (als vrijwilliger werkzaam als bestuurslid). 
Deze functie omvat alle voorkomende werkzaamheden op financieel gebied waarbij de nadruk zal liggen op het maandelijks bijhouden van het kasboek, bankzaken, declaraties gemaakte ritten met de rolstoelbussen en de belastingdienst. Tevens jaarlijks het verzorgen van het jaaroverzicht en daarnaast het bijhouden en registreren van donateurs en bus-sponsors.

 

Vereisten

Je bent prettig in omgang, een teamspeler, flexibel. Je zit digitale vaardigheden. Je kent een eigen discipline, bent consciëntieus en denkt mee met ideeën en initiatieven.
Durf jij deze uitdaging aan, solliciteer dan snel. Nadere informatie via 06-51777836 (Co Wiskerke). Sollicitaties richten aan: Bestuur Stichting Samen Vrienden organisatie@samenvrienden.nl (mailto:organisatie@samenvrienden.nl) of solliciteer makkelijk online (https://www.samenvrienden.nl/vc-24215-7-49484/vacature/penningmeester_mv.html?spage=1&search=&places=&educations=0&disciplines=0&hours=0&branches=0&regions=)

 

Contactpersoon:

Stichting Samen Vrienden

dhr. J Wiskerke

j.wiskerke@quicknet.nl

Jacob Ruysdaellaan 30

1741 KW Schagen 

0224 292112 (tijdens kantoorure

Samen-Vrienden-en-penningmeester Samen-Vrienden-en-penningmeester