Zwarte, houten jaloezieën

laat je adviseren door Noord-West Interieurs

Onze zwarte, houten jaloezieën zijn stijlvol, klassiek en functioneel. Ze voegen een warme, tijdloze of juist stoere sfeer toe aan je interieur. Een voordeel van zwarte jaloezieën is dat je deze kunt combineren met allerlei verschillende kleuren in je interieur. De lamellen absorberen in deze donkere kleur het licht van buiten en zorgen voor een gezellige uitstraling. Ben je op zoek naar zwarte, houten jaloezieën? Dan ben je bij Noord-West Interieurs aan het juiste adres.

Voordelen van Paulownia hout

Voor de houten jaloezieën wordt een duurzame houtsoort gebruikt: Paulownia hout. Deze houtsoort is stevig maar ook licht. Bovendien zorgt deze houtsoort ervoor dat de lamellen niet kromtrekken. 

Creëer contrasten met JASNO houten jaloezieën

Bij witte muren kun je contrasten creëren met de zwarte, houten lamellen. Met warme tinten in je interieur kun je deze juist weer extra laten opvallen met het zwart. Onze adviseurs denken graag met je mee en komen daarnaast graag bij je langs voor advies. Omdat elk raam en huis weer anders is, maken wij onze houten jaloezieën op maat.

 

Bron: Jasno

Inspiratie & Advies: Noord-West Interieurs

IMG_5756 IMG_5756
IMG_5757 IMG_5757
IMG_5755 IMG_5755
IMG_5758 IMG_5758