Kunststof shutters met aluminium kern

Kunststof shutters zijn ideaal voor vochtige ruimtes of op plekken waar sprake is van spatwater, zoals bijvoorbeeld in de keuken. Kunststof shutters zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan lamelmaten en kleuren. Er is dus altijd wel iets dat perfect past bij jouw woning.

Voordelen van kunststof shutters

Onze hoogwaardige kunststof shutters zijn voorzien van een aluminium kern, wat de shutters een nog sterker en strakker resultaat geeft. Je kunt ze gemakkelijk reinigen met een Swiffer en in het geval van een vlek met een licht vochtige doek. Het belangrijkste kenmerk van onze kunststof shutters is dat ze spatwaterproof zijn. Dat zorgt ervoor dat dit product perfect kan worden toegepast in de keuken en badkamer, maar bijvoorbeeld ook in wellnessruimtes en zwembaden. Van onze kunststof shutters heb je jarenlang plezier.

kunststof shutters

Altijd op maat gemaakt (maatwerk is bij JASNO standaard).

Gemaakt van hoogwaardig kunststof.

Leverbaar in verschillende lamelmaten: S (63 mm), M (76 mm), L (89 mm) en XL (114 mm).

Geschikt voor alle raamsoorten, behalve ronde raamvormen.

Verkrijgbaar in een breed assortiment lakkleuren. Ook in RAL classic-, F&B- en NCS-kleuren leverbaar.

Het opvallendste kenmerk van JASNO shutters valt niet op! De unieke verborgen scharnieren geven onze shutters een strakke, eigentijdse look en zorgen ervoor dat de panelen nog beter aansluiten.

Kies voor onze Aqualine shutters

Kunststof shutters zijn een geweldige optie voor badkamers, keukens, wellnessruimtes en zwembaden. Ze zijn waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Onze kunststof shutters geven jouw woning daarnaast een super strakke uitstraling.

 

 

Bron: Jasno

Inspiratie & Advies:Noord-West Interieurs

IMG_6320 IMG_6320
IMG_6321 IMG_6321
IMG_6322 IMG_6322