Rudy Bourguignon: ‘De Klimduinrun staat al in mijn agenda’

Le Klimduinrun est déjà dans mon agenda!

Als we Franse meerkamper Rudy Bourguignon moeten geloven, gaat hij het de Belgische & Nederlandse toppers moelijk maken tijdens de KlimdunRUN 2009.

Rudy is net als de winnaar van 2008 Pelle Rietveld gespecialiseerd in de Tienkamp. En zal naast de KlimduinRUN zich ook nog proberen te qualifiseren voor de WK atletiek in Berlijn deze zomer.

De KlimduinRUN begint een internationaal karakter te krijgen. Tijdens de vorige editie deden er al meerdere belgische olympiers mee. En nu ziet het er naar uit dat de eerste franse top atleet zich zal melden  voor de KlimduinRUN 2009.

De reactie van orginisator Sven Ootjers ”Het is prachtig om te horen dat dit evenement zoveel losmaakt in de internationale atletiek wereld. Mijn wens is om dit ook te krijgen bij de andere takken van sport.
Rudy en zijn vriendin Laurien zijn zoals iedereeen meer dan welkom op de volgende KlimduinRUN, We verwachten volgende week de definitieve datum te kunnen prikken, die SMS ik dan wel even!”.

Desondanks zet Ootjers zich volop in om ook de plaatselijke sporters de mogelijk te geven zich te meten met zoveel mogelijke sporters, want waar kunnen recreatieve-. wedstrijd-, en topatleten zich meten in 1 wedstrijd.


Met dank aan www.losseveter.nl voor de videobeelden.

Rudy Bourguignon Rudy Bourguignon
Rudy Bourguignon Rudy Bourguignon