Nieuwe trainer Bejo/Dinto ziet lichtpuntjes voor de toekomst

bron: Schager Courant 5-2-07

OVERVEEN – Er is veel werk aan de winkel voor Rick Breeuwer, de kersverse trainer/coach van Bejo/Dinto.
Zijn ploeg had de eerste drie sets niets in te brengen tegen Haarlem en moest genoegen nemen met een gelijkopgaande strijd in het laatste deel: 4-0.

Er zat aanvankelijk heel veel spanning en onzekerheid in het Warmenhuizer spel. Dat uitte zich met name in de passing. Voor spelverdeelster Geertje de Groot viel er weinig eer te behalen. Ze kon Jorinde Olling en Esther Smit nauwelijks aanspelen. Naast de terugkeer van Astrid van Straten zorgde Elles Kraakman met onbevangen smashes voor een lichtpuntje in de eerste drie speldelen. “In de vierde set hadden we door een veranderde stopopstelling meer vat op het servicegeweld en daardoor was Esther Smit beter te bereiken. Ook kregen we door het formeren van een tweeblok meer vat op hun lange centrumaanvalster. Halverwege de set kwam Linda van Dijk terug in de opstelling en zij deed het uitstekend. De wijze waarop de meiden de noodzakelijke omzettingen in pass en verdediging oppakten geeft in ieder geval hoop voor de toekomst ”, aldus Breeuwer. Setstanden: 25-16; 25-19; 25-14 en 25-22.

Beginopstelling Bejo/Dinto: Geertje de Groot; Elles Kraakman; Jorinde Olling; Astrid van Straten; Els Stoop; Esther Smit.