Strogoff DirectHome online op 1 januari 2008

ingevoerd op 01-01-2007

Op 1 januari 2008 is Strogoff DirectHome van start gegaan met een uniek online huis-aan-huis bezorgconcept van culinair vlees, vis, wild & gevogelte.

Strogoff DirectHome is ontwikkeld voor iedere kookliefhebber, fijnproever, barbecuespecialist of kookclub, die uitsluitend genoegen neemt met de allerbeste kwaliteit!

Strogoff DirectHome is onderdeel van Strogoff FreshFood BV, een gerenommeerde kwaliteitsleverancier in vlees, vis, wild & gevogelte aan vele restaurants, hotelketens en sterrenzaken door héél Nederland.

Strogoff DirectHome biedt een groot scala aan producten voor een speciaal thema of gewoon als vlees en vis voorraad in uw vriezer.

U koopt rechtstreeks bij de producent, zonder tussenschakels van bijvoorbeeld winkel of supermarkt. Onze medewerkers portioneren alle producten handmatig op het beste moment van versheid, malsheid en smaak, waardoor 100% garantie op de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs!

In de opstartfase bezorgen wij in eerste instantie in de regio Schagen en omstreken, pas op een later tijdstip zullen wij dit uitbreiden.

Vóór maandag besteld, kan naar wens op vrijdagavond (tussen 17:00-21:30 uur) of zaterdags overdag (tussen 8:30-17:30 uur) worden afgeleverd. Ook kunt u uw vrienden of kinderen (met een cadeau of gift) verrassen door een onverwachte bezorging van een heerlijk door uzelf samengesteld pakket.

Neem snel een kijkje in onze VersCulinaire® webshop en kijk hoe eenvoudig u een schitterend zwart keukenschort geheel gratis kunt verkrijgen.

Namens het Strogoff DirectHomeTeam vriendelijk bedankt voor uw interesse, en graag tot ziens op onze site www.strogoffdirecthome.nl !

Met culinaire groet,

Het Strogoff DirectHomeTeam!