Deen sponsoractie

Groot succes voor Dinto!!

Hallo allemaal,

Vrijdagavond waren we uitgenodigd voor de Deen – feestavond. Zoals jullie weten heeft Dinto mee mogen doen aan de sponsoractie waar we munten konden verzamelen in de winkel in Warmenhuizen.
Deze munten worden omgezet in een geldbedrag waarmee Dinto nieuwe spullen kan aanschaffen of een leuke dag kan organiseren voor de jeugd. Tot onze grote verassing hadden wij de meeste munten weten te scoren in Warmenhuizen en daarom mochten wij een cheque in ontvangst nemen van € 1163,71. !!!!!

Het was een hele leuke avond, georganiseerd door de Deen, in een grote sporthal in Hoorn. Naast het uitreiken van de vele cheques waren er nog grote optredens.  De meidenband KUS en de winnaars van het Junior Songfestival Lisa, Amy en Shelly zorgden ervoor dat heel veel kinderen lekker konden dansen en meezingen. Ook kreeg iedereen bij binnenkomst een lekkere zak snoep en een koekje en bij vertrek een zakje chips.
Een groot succes!

Wij willen alle mensen bedanken die Dinto geholpen hebben
al deze munten te verzamelen. En natuurlijk ook alle kinderen en ouders, die geholpen hebben in de winkel, heel erg bedankt.

Ilse Bonte; jeugdbestuur Dinto
Kim Bonte, Anouk Dekker, Sophia Koning en Sharon Boersen