Met sportpas 50% korting bij Dutch Open tennis!

ingevoerd op 3-7-2008

Het Dutch Open staat tussen 14 en 20 juli voor top ATP-wedstrijden binnen de lijnen en dito entertainment daarbuiten. En jij kan er bij zijn! De Nationale Sportpas biedt jou 50% korting op een kaartje. Deze actie is geldig op alle dagen en voor de tribunes C1 en B1, direct gelegen aan het centre court!

50% korting
De kaartjes kosten normaal gesproken €42,50 en €52,50 per stuk. Met deze exclusieve aanbieding van de Nationale Sportpas heb je al de beste kaartjes voor €21,25 en €26,25 per stuk. Hiervoor krijg je naast een zitkussentje ook nog eens een glas champagne tijdens een speciale ’Meet & Greet’ met één van de spelers, dagelijks tussen 17 en 18 uur.
Kaarten bestellen
Je kunt heel simpel kaarten bestellen. Stuur een email naar info@nationalesportpas met onderwerp Dutch Open en geef daarbij de volgende gegevens door: Naam, Adres, Telefoonnummer, Emailadres, Sportpasnummer, Aantal kaarten, Datum en Tribune. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.
Let op: maximaal vier kaarten per bestelling en OP = OP
Alleen volledig ingevulde emails kunnen worden verwerkt. Zorg tevens dat je aangemeld bent op www.nationalesportpas.nl, want alleen Sportpashouders die aangemeld zijn krijgen de 50% korting.
Jouw gegevens worden doorgestuurd naar de organisatie van Dutch Open en worden op de gastenlijst geplaatst. Bij binnenkomst moeten de kaarten worden betaald. Het is mogelijk om bij de kassa te pinnen. Graag wel je Nationale Sportpas meenemen, vanwege de controle.
Ga naar www.dutchopentennis.nl voor meer informatie over het evenement.