Eco Bleu Max opslag leefsysteem voor krab, kreeft, oesters en fruits de mer.
Eco Bleu Max opslag leefsysteem voor krab, kreeft, oesters en fruits de mer.
Eco Bleu Max opslag leefsysteem voor krab, kreeft, oesters en fruits de mer.
De uitgifte balie boven het homarium, een duurzame innovatie in samenwerking met VHC Jongens BV.
Ons allernieuwste model het Homarium Flathead heeft een robuuste en compacte uitstraling!
U kunt kiezen voor een eenvoudige uitvoering of met de uitbreiding van een
oestercompartiment of voorzien van een transparant deksel.
Homarium seafood -fruits de mer - kreeft - oesters - kokkels - vongolde - scheermessen
Na twintig jaar homarium primeur en oesterpiramide is er een einde gekomen aan de productie van deze twee bestsellers.
Alle goede eigenschappen van Primeur en Oesterpiramide en de wensen van onze klanten zijn als het ware samen gesmolten tot 1 nieuw model homarium: De…
Chef Kok Restaurant ’t Gerecht Heerenveen voor zijn homarium met oesters en kreeft.
Prachtig homarium ingebouwd onder uitgiftebalie Live Cooking
Homarium met kreeft en oesters
Leefsysteem voor schaal- en schelpdieren, kreeft, oesters, scheermessen, vongole, kokkels, krab
Fruits de Mer prachtig gepresenteerd op een plateau.
Smakelijke levende oesters.
Homarium als levend schilderij voor de HORECA.
Design homarium voor zilte kreeft en levende oesters.
Oesterpiramide Trapeze met extra oesterbalk
Oesterpiramide met werkblad
In Sint Maartensvlotbrug werden de afgelopen dagen voorbereidingen getroffen voor een nieuwe ronde van de Oesterkar. Herman de Jongh (38) was in mei voor het eerst met zijn oesterkar te vinden op de manifestatie Rollende Keukens bij de Westergasfabriek in Amsterdam. 13 en 14…
Rondjeschagen.nl Meer is er toch niet nodig? 😉 |