Special: PUL® URUGUAY HEREFORD ECOLOGISCH BEEF

Het rundvlees van Pul® komt uit Uruquay, een klein land in Zuid-Amerika waar een manier van veeteelt generaties na generatie onveranderd is gebleven. Het vlees is uitsluitend afkomstig van Hereford ossen en is 100% puur natuur omdat en ze 24-30 maanden vrijelijk rondlopen op de haciënda’s die…

strogoff hereford beef ecologisch freshfood uruguay pul

Dry Aged Beef proeven?

Tijdens de Noord-Hollandse Horecabeurs presenteren wij ons concept: Dutch-Dry-Aged BEEF! Afgekort DDA-BEEF®

Drooggerijpt rundvlees van Hollandse bodem voor ’t midden en topsegment van de horeca!

Wat betekent eigenlijk dry-aged?
In Nederland eten we rundvlees vaak te…

dutch cowboy steaks t bone beef dry aged dry aged beef

Beef Experience voor ”Wonder-Boys”

Donderdag 3 november was de demonstratiekeuken van Van Slageren keukens & interieur het toneel van een echte Beef Experience.
Op uitnodiging van Strogoff FreshFood werden de koks van de restaurants ’Wonders’ ontvangen voor een rundvlees proeverij.

Na ontvangst en introductie…

rundvlees experience beef proeverij

Speciale aandacht voor: USA Rumpsteak

Ons Noord-Amerikaans rundvlees is afkomstig van een kruising tussen het Aberdeen Angus en het Texas Longhorn ras. Het vlees onderscheidt zich met name in marmering en smaak. Dit komt doordat de dieren minimaal 100 dagen hoofdzakelijk gevoed worden met mais en corn waardoor heerlijke malse en…

usa beef rump

Speciale aandacht voor: USA Entrecote, heel

Ons Noord-Amerikaans rundvlees is afkomstig van een kruising tussen het Aberdeen Angus en het Texas Longhorn ras. Het vlees onderscheidt zich met name in marmering en smaak. Dit komt doordat de dieren minimaal 100 dagen hoofdzakelijk gevoed worden met mais en corn waardoor heerlijke malse en…

usa entrecote beef

Rondjeschagen.nl

Meer is er toch niet nodig? 😉

Copyright 2023 - Rondjeschagen.nl
Inloggen | Sitehand - Flexibele website | Ziber - Mobiele website met CMS