Succesvolle Horecava 2010

Tijdens de Horecava 2010 heeft Strogoff vele relaties laten proeven hoe langzaam gegaard Schots rundvlees en koud gerookte Schotse Shetland Zalm smaakt na bereiding via de Alto-Shaam Cook, Hold & Smoke methodiek. Velen konden niet geloven dat deze Schotse Chuck-roll (onderrib) zonder enige…

spijkers rundvlees schots cas horecava restaurantburger

Speciale aandacht voor: Schotse Black Angus Chuck-roll

Origineel Schots rundvlees van superieure kwaliteit als u uw gasten het allerbeste wilt voorschotelen! Na de slacht worden de karkassen eerst 2 weken in de been drooggerijpt in een aparte cel voordat ze worden uitgebeend. Het resultaat is een stuk mals en sappig rundvlees met een authentiek…

schots opgebonden black angus

Speciale aandacht voor: Balmoral Schotse Ribroast, heel/gerijpt

Het beste Schotse rundvlees is afkomstig uit Aberdeenshire. Strogoff importeert sinds 1975 als één van de eerste rechtstreeks uitsluitend 100% Aberdeen Angus. Hier wordt nog altijd de aloude traditie voortgezet en wordt vlees drooggerijpt dat zorgt voor een authentieke en fantastische…

schots ribroast

Aanbieding Schots lamsvlees

De lammeren worden voornamelijk uitgezocht in het noorden van Schotland. Hoog in de bergen groeien de lammeren in natuurlijke omstandigheden op, zonder kunstmatige ingrepen en geheel zonder stress.

Het Schots lamsvlees betrekken wij rechtstreeks van één top-lamsslachterij uit Schotland.…

schots lamsvlees lambout

Proef de natuurlijke smaak van Schots Angus rundvlees

De natuurlijke bronnen van Schotland, haar heldere water, vruchtbare grond en schone lucht, zijn de fundamenten van een aantal wereldberoemde specialiteiten in voedingsmiddelen, waaronder SchotchBeef, ScotchLamb en ScotchSalmon.

Schotland heeft een lange traditie in echte…

burgers rundvlees schots tournedo biefstuk entrecote angus rib eye

Rondjeschagen.nl

Meer is er toch niet nodig? 😉

Copyright 2022 - Rondjeschagen.nl
Inloggen | Sitehand - Flexibele website | Ziber - Mobiele website met CMS