Acte de Présence tijdens Noord-Hollandse Horecabeurs 2014

Op 31 maart en 1 april heeft Strogoff tijdens de 5e editie van de NH-Horecabeurs zijn vakmanschap laten zien. Op gebied van vlees werd een mooi stuk DDA-Beef® oftewel Nederlands drooggerijpt rundvlees uitgebeend door André Kok (accountmanager) met de hulp van zijn zoon Merijn (student hogere…

noord holland horecabeurs dda beef jacobas dagvangst

NHD-Kerstbijlage met ”Ouderwets gerijpt rundvlees”

In de Kerst-bijlage VRIJ van het Noord Hollands Dagblad van 2012 met als thema ”Proeven van de kerstsfeer” vindt u een artikel over ons ”Ouderwets gerijpt rundvlees”.

Rijk gemarmerd rundvlees. Zoals dat bij de goede restaurants in Italië, Frankrijk en Spanje op je bord komt. Met die…

dutch gerijpt dry aged dda beef dda rubdvlees ouderwets

Dry Aged Beef van Strogoff

Het droogrijpings proces van rundvlees bij Strogoff verloopt als volgt:

A) Het droogrijpingsproces
De verse inkoop wordt beoordeeld op geschiktheid voor droogrijping.
Vooraf ’t proces wordt de kop van de haas er vers afgehaald.
Vervolgens wordt de gehele punt 8-ribs…

dutch dry aged drooggerijpt dry aged beef dda beef rib roast

Rondjeschagen.nl

Meer is er toch niet nodig? 😉

Copyright 2022 - Rondjeschagen.nl
Inloggen | Sitehand - Flexibele website | Ziber - Mobiele website met CMS